Prima pagină > EVENIMENTE events > Invitatie – Cube Days 4

Invitatie – Cube Days 4

Cum ajungem, pe Google

Ce ne spun organizatorii :

Suntem la a patra editie de Cube Days.  Strandul/Restaurantul Cernica. Ora 09.00.

La ce sa va asteptati la fata locului ?

O multime mare de pasionati de biciclete, doua trasee de dificultati diferite in superba padure Cernica, un seminar tehnic la care aveti ocatia sa invatati cum sa va reglati/reparati cat mai eficient bicicleta, muzica buna, si ca intotdeauna prima bautura este din partea noastra. Si ca sa fim intelesi inca de la inceput: NU EXISTA TAXA DE INSCRIERE!
Daca nu ai bicicleta nu-i nicio problema, iti inchiriem noi una pentru tura. Nu uita sa iti iei si echipamentul de protectie, in special casca si manusile, astfel incat  distractia ta sa nu fie umbrita de nimic neprevazut.
Pentru cei care iau pentru prima data contact cu acest eveniment iata ce inseamna Cube Days:
CUBE DAYS isi propune sa fie o intalnire intre prieteni si un eveniment de promovare a mersului pe bicicleta. Nu dorim sa ne transformam intr-un concurs ci doar sa atragem mai multi oameni catre sport si in special catre ciclism.
Vrem sa ne intalnim in fiecare luna a sezonului in numar cat mai mare si sa realizam diverse ture pe bicicleta prin padurea Cernica, pe trasee marcate si evidentiate in functie de dificultate. Startul se va da din zona strandului Cernica, iar pe drumul de acces vor fi amplasate semne directionale ce va vor ajuta sa ajungeti usor.  Accesul auto este si el permis iar locurile de parcare se vor aloca in limita spatiului disponibil.
Nu este necesar sa fiti proprietari ai unei biciclete Cube. Va asteptam sa veniti cu orice fel de bicicleta. Cei mici sunt si ei asteptati ; pentru ei am pregatit un traseu special unde se vor putea distra in voie si invata in acelasi timp cate ceva despre mersul pe bicicleta, sub supraveghere continua, astfel incat parintii sa poata participa la tura completa.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: